Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/06/2019 | 16:38 h
Noves Tecnologies
previsio
 
 
24/06/2019 | 16:38 h

Noves TecnologiesTècnic de la regidoria


Emilia Garcia (Tècnic)De dilluns a divendres de 9h a 14h. Cal demanar cita previàplf.informatica@palafolls.catAquesta regidoria dóna cobertura a les necessitats de servei municipal que compten amb un equip informàtic de suport.Web:

El web és un servei compertit entre les regidories de Noves Tecnologies i Cultura, Entitats i Turisme de l'Ajuntament de Palafolls. El seu manteniment passa per la gestió d'ambudes regidories i el suport i complicitat de tot el consisitori. Mitjançant el web, l'Ajuntament vol donar a conèixer les activitas del poble, els serveis i tràmits que es donen, així com esdevenir una eina cada cop més àgil de comunicaicó i gestió entre el ciutadà i l'equip de treball que conforma l'Ajuntament. 

Xarxa Wifi Municipal:

Els servei XPLF [SF] és de caràcter lliure- El temps de connexió per a les persones usuàries registrades no té limitació. No obstant això, cada 2 hores, es demanarà la validació de la connexió. L'entrada en funcionament del servei està datat l'1 de març de 2014. Els punts de connexió són els següents espais públics: plaça Fòrum Palatiolo, plaça de Poppi, plaça Major, Biblioteca Enric Miralles / Parc de les Esplanes, plaça Joquim Ruyra / Valls d'Ax, piscina municipal, local jove de Can Batlle, camp de futbol Palastadium Lluís Moner. 

 

 Registre i atenció al ciutadà - Ajuntament de PalafollsNúmero de visites
3417
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043