Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/03/2024 | 19:49 h
previsio
 
 
28/03/2024 | 19:49 h

Avui i fins el 12 d'abril es poden formalitzar les preinscripcions a l'Escola municipal de Música i Dansa pel curs escolar 2019-2020

1 d'abril de 2019


Els servei educatiu municipal de l'Escola de Música i Dansa obre el període de preinscripcions aquest mes d'abril i ho fa amb una oferta formativa que promou la música en totes les edats de d'infantil a juvenil i adulta amb la propostsa de cursos que van des de la sensibilització, a la iniciació o al llenguatje jove musical, etc. En el cas de la dansa s'ofertes des d'assignatures que tenen com a objectiu la introducció a la dansa entre els nens i nenes de P3/P4 fins al Ballet Elemental o Contemporani adreçat a adolescents que cursen segon de Batxillerat. 

El tràmit es pot fer presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana en horari de 9 a 14 h o es pot fer teleàmticament a través del tràmit d'instància genèrica i adjuntant els formulari específic del servei que hi ha annexades a aquesta mateixa notícia. 

En total el servei educatiu compta en la disciplina de música amb 261 places distribuïdes entre les diferents propostes educatives d'instruments, sensibilització, etc. Pel que fa a la dansa fins a 124 places es distribueixen entre Contemporani, Baller, Balls de Saló i al resta d'especialitats. 

L'oferta formativa es regeix per l'aprovació feta per la Junta de Govern en data d'aquet 26 de març on també es van aprovar els criteris de baremació si es dona el cas d'existir major demanda que oferta de les especialtiats que es donen a l'escola. Les peticions s'aniran resolent per odre de sol·licitud i a partir del 20 de maig s'emplaçarà a la gent admessa a complimentar els documents per finalitzar el procés de matrícula. 



Número de visites
1267
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43